Anar a la navegació principalAnar al contingut

últims dies

  •  
L'illa del tresor - Jérôme Savary
reproduir

L'illa del tresor - Jérôme Savary

Joan Barril i Joan Ollé tornen a instal·lar la seva "Illa del Tresor" al 33. En aquesta edició els acompanyarà el director teatral Jérôme Savary. Director, músic, showman, i un dels personatges més singulars de l'escena mundial viatja aquest dijous a L'illa del tresor per regalar-nos una conversa memorable: la relació amb els grans artistes, l'època del Magic Circus, les seves postals predilectes...

L'illa del tresor - Lluís Pasqual
reproduir

L'illa del tresor - Lluís Pasqual

Té com a objectiu principal oferir "el que al llarg de la setmana veu l¿espectador, però no sap que veu". L'espectador veu coses que no sap que veu. L¿objectiu de "l¿illa del tresor" és dotar d¿intenció poètica, mitjançant la paraula, la música, la imatge o el silenci, totes aquelles coses que es creguin oportunes i que hagin vist la llum- ja que sigui de l¿actualitat o de la mirada dels presentadors- al llarg de la setmana.

L'ofici de viure - Benestar emocional
reproduir

L'ofici de viure - Benestar emocional

El programa explica què és, exactament, el benestar emocional, i com aconseguir-lo. El benestar emocional no consisteix a estar bé cada dia, i és compatible amb els alts i baixos, maldecaps i fins i tot els tràngols. No sempre podem estar bé. Tanmateix, ¿a partir de quin moment hem de demanar ajut? ¿Com podem saber si tenim benestar emocional i psicològic, o no? Nosaltres i les persones del nostre entorn.

Riu avall - TORDERA
reproduir

Riu avall - TORDERA

Amb poc més de 60 quilòmetres de recorregut, La Tordera neix al cor del Montseny, sota el Coll de Sant Marçal, i desemboca al mar Mediterrani entre els municipis de Blanes i Malgrat, després de cobrir un dels itineraris fluvials més sorprenents de la nostra sèrie. I és que, tot i els seus destacats valors ecològics i paisatgístics, La Tordera és un dels rius més desconeguts del nostre país. Avui ...

Boscos - Retalls de Bosc (Els Ports)
reproduir

Boscos - Retalls de Bosc (Els Ports)

En Martí Boada recorre el massís d'Els Ports per descobrir què són els retalls de bosc i els tipus d'arbres que els formen: el teix, la blada i el boix grèvol, i presenta l'animal que hi habita: la fagina. En aquesta zona en Salvador Miralles ha reintroduït la cabra de Rasquera i ha recuperat receptes tradicionals amb la carn d'aquesta cabra. La Teresa Pallarès, una antiga cuinera que va deixar el...

Rurals - Pal de paller
reproduir

Rurals - Pal de paller

Són joves, treballadores i mares de família. En aquest capítol veurem com es viu el naixement del primer fill, el fet de conviure amb quatre generacions o ser mare de família nombrosa.

Afers exteriors - Mongòlia
reproduir

Afers exteriors - Mongòlia

Afers exteriors aterra a Mongòlia per visitar una depuradora de la capital, Ulanbator, i conèixer el seu creador, un enginyer valencià. Aquest enginyer convidarà Miquel Calçada a assistir a un concert de rock d'un grup mongol. Això després d'haver passat uns dies amb els nòmades enmig de l'estepa i abans d'anar a muntar a cavall amb un fotògraf basc. Intentarà descobrir com es fa per ser el cònsol més jove d'Europa en companyia d'un apassionat de Genguis Khan.

Afers exteriors - Adéu i gràcies.
reproduir

Afers exteriors - Adéu i gràcies.

En aquest últim "Afers exteriors" es farà un repàs del més interessant i insòlit dels programes d'aquesta temporada, es mostraran algunes seqüències inèdites i, sobretot, hi haurà un balanç general i en retrospectiva del que significa viure lluny de la terra.

Export.cat - Vermut i cava a Bogotà
reproduir

Export.cat - Vermut i cava a Bogotà

El vermut i el cava són molt més que productes agroalimentaris catalans de qualitat. Són sinònims de celebració, d'amics, d'alegria, de diumenges al sol i de tradició. Hi ha quelcom més nostre que brindar amb cava o trobar-se per fer el vermut? Durant aquesta nova entrega del programa veurem com els bogotans gaudeixen intensament d'aquestes dues begudes i comencen a adoptar algunes de les nostres costums.

GR. Cami de Sant Jaume
reproduir

GR. Cami de Sant Jaume

Última etapa i una de les més dures. Començarà amb la restauració d'un carro amb un dels últims carreters que queden, seguirà amb l'elaboració d'un fanalet, la romeria de Sant Jaume i una caminada nocturna. I a més, hi haurà temps per collir fruita i menjar cargols a la llauna.

GR Terres del sud - Sudvenirs
reproduir

GR Terres del sud - Sudvenirs

Una última ruta que ens servirà per repassar el nostre periple per les terres del sud. I, tot i que no podrem fer-ho tot, sí que tindrem temps per veure'n una part important. Us en recordeu? Vam començar al Vendrell passant per Valls, Montblanc, Vallbona de les Monges, Prades, Tarragona, el Priorat. Reus, Cambrils, l'Ametlla de Mar, Tortosa, Pinell de Brai, Arnes, la Sénia, els Ports, Sant Carles ...

No disponible

Tatuats pels Pirineus - El joc de les falles, descobrint Viu de Llevata i Malpàs

La reportera Eva Clausó Estival viatja en aquest capítol fins a l'Alt Ribagorça on l'acompanyarà la Iolanda Ferran, una veïna de Llesp que ho va deixar tot per anar a viure a aquest poble per amor. En aquesta aventura descobrirà com es fa una bona falla i que cada poble les fa de manera diferent. Provarà la famosa Girella a Pont de Suert i anirà a Viu de LLevata un poble on només hi viu una perso...

Quèquicom - Atletes de la llet
reproduir

Quèquicom - Atletes de la llet

La vida de les vaques lleteres i la intolerància a la lactosa en el programa de ciència del 33. Abans, les vaques feien vint litres de llet al dia, que és la que necessita un vedell. Ara en fan 60. Són atletes de la llet. El "Quèquicom" visita una granja on tot està pensat perquè rendeixin al màxim. Una dieta especial, matalassos de làtex per a les vaques, climatització i silenci. No arriben mai ...

Quèquicom - La vacuna del virus del papiloma.
reproduir

Quèquicom - La vacuna del virus del papiloma.

La vacuna del virus del papil·loma humà serà analitzada a "Quèquicom", que n'ha parlat amb els creadors i els detractors, que demanen una moratòria, per saber els pros i contres d'administrar-la. En el programa hi intervenen Xavier Bosch, investigador de l'Institut Català d'Oncologia i desenvolupador d'aquesta vacuna; Carmen Cabezas, de la Conselleria de Salut; Miquel Porta, epidemiòleg de l'Inst...

Quèquicom - Correbous, toros i toreros
reproduir

Quèquicom - Correbous, toros i toreros

Coincidint amb la discussió a la Mesa del Parlament de Catalunya de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per prohibir les curses de braus, Quèquicom s'apropa al món dels toros des d'una perspectiva científica. ¿Es pot afirmar, per exemple, que els braus no pateixen perquè segreguen endorfines? ¿Quins òrgans queden afectats per les banderilles i altres eines de matar? ¿Cal distingir entre les corrides i festes populars com els correbous?¿És veritat que el color vermell els provoca?

Cuines - Faves estofades
reproduir

Cuines - Faves estofades

Els llegums tendres tenen una temporada bastant curta i val la pena aprofitar-los. En Marc Ribas fa unes faves estofades molt gustoses.

Cuines - Panadons d'espinacs i salsitxes
reproduir

Cuines - Panadons d'espinacs i salsitxes

En moltes cuines tenen coses semblants, a la nostra se'n diu panadons. Avui fem panadons d'espinacs i salsitxes.

Cuines - Minestrone de sèmola i agua de cigró
reproduir

Cuines - Minestrone de sèmola i agua de cigró

Una bona manera d'aprofitar l'aigua de coure els cigrons és fent-ne una bona sopa. La que fa en Marc Ribas és per a vegans, vegetarians i tot aquell a qui li agradin els plats de cullera: minestrone de sèmola i aigua de cigró.

Cuines - Mouse de mandarina
reproduir

Cuines - Mouse de mandarina

Una mousse refrescant i aèria, un sospir. Fem mousse de mandarina.

Cuines - Suflé de formatge amb cruixent de nous
reproduir

Cuines - Suflé de formatge amb cruixent de nous

El suflé és un plat estimat i respectat a parts iguals pels cuiners. En Marc Ribas el fa de formatge i l'acompanya d'un cruixent de nous. Una meravella.

Cuines - Costella de vaca
reproduir

Cuines - Costella de vaca

Un plat de carn com una catedral, avui fem costelles de vaca.

El gran dictat
reproduir

El gran dictat

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participa...

El gran dictat
reproduir

El gran dictat

"El gran dictat", un concurs presentat per Òscar Dalmau, que s'emet de dilluns a divendres, a les 20.20. El protagonista, el català actual, el que es parla al carrer. El concurs, que combina els coneixements de català amb l'entreteniment, és, en paraules del seu presentador, "el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català". "El gran dictat" busca la participa...