El Barça celebra el bitllet per a la final four de Colònia
El Barça celebra el bitllet per a la final four de Colònia (FCB)
Handbol

El Barça es desfà del PSG (32-31) i serà a la final four per sisè any consecutiu

El Barça no falla contra el PSG amb un Palau Blaugrana amb rècord de taquillatge i jugarà la seva 12a final four

Redacció Esport3Actualitzat

El Palau Blaugrana ha viscut una nit de les que passen a la història. En primer lloc, pel rècord de taquillatge en un partit d'handbol que s'ha assolit. I, en segon lloc, perquè el Barça s'ha classificat per sisè any consecutiu per a la final four de Colònia, tota una fita històrica. Els de Carlos Ortega defensaven una renda de 8 gols contra el PSG, i l'han defensada fins al 32-31 final. La nota negativa ha estat la lesió de Pol Valera.

  • El Barça no ha sortit a especular amb els vuit gols de renda que portava de l'anada i de seguida ha aconseguit controlar el partit, amb Mem, Richardson i Janc especialment efectius en l'atac blaugrana.

Dika Mem celebra una de les dianes 
  • Com a París, el treball defensiu del Barça ha tornat a ser excel·lent. Elohim Prandi i Ferran Solé són els únics que han estat al seu nivell habitual al PSG.

  • Les 6 aturades de Gonzalo Pérez de Vargas al primer temps han permès que els blaugranes arribessin a disposar de sis gols de màxim avantatge (17-11), que han estat set en els primers minuts del segon temps (20-13).

  • El Barça ha administrat bé la renda de gols que portava i ha acabat guanyant per 32 a 31.

  • Dika Mem, amb 7 gols, i Luís Frade, amb 6, màxims golejadors del Barça. Elohim Prandi, amb 10, ha estat el màxim golejador del partit.

El Barça serà a la final a quatre de Colònia per sisè any consecutiu. De quinze final fours, haurà estat en dotze. Així ho han celebrat a la pista:

L'afició no hi ha faltat per fer-los costat. El Barça havia anunciat rècord històric de taquillatge en un partit d'handbol al Palau Blaugrana.

Un partit que ha servit també per homenatjar Nicola Karabatic. L'heroi de la Copa d'Europa blaugrana del 2015 es retira a final de temporada i el destí ha volgut que el seu últim partit a la Lliga de Campions hagi estat a Barcelona.

El SC Magdeburg, vigent campió, i l'Aalborg danès eren els primers classificats per a la final four de la Lliga de Campions d'handbol.

Els altres dos s'han decidit aquest dijous: el Barça i el THW Kiel, que ha obrat una gesta contra el Montpeller. Dimarts que ve es farà el sorteig de la final four.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut