Les imatges dels fets han estat publicades pel perfil de la xarxa X @FutbolCat_Radio
futbol

Resposta contundent: Sabadell i EFB Ripollet actuen després de la baralla entre famílies

Un intent d'agressió a l'àrbitre va desencadenar la baralla multitudinària en un partit de nens de 8 anys a Sabadell

Redacció Esport3Actualitzat

La lamentable baralla entre famílies del públic al complex Olímpia de Sabadell de dissabte ja té resposta per part dels clubs. El partit enfrontava els equips prebenjamí S8 B del Sabadell i del Ripollet, de 8 anys, i va acabar amb victòria dels locals per 3 a 2.

El Sabadell ha emès un nou comunicat aquest dimarts al vespre després d'una investigació interna que ha analitzat la batussa que es va fer viral. El club ha decidit expulsar de forma immediata la persona involucrada en l'incident".

Tindrà "completament prohibit l'accés o l'assistència a qualsevol partit, entrenament, torneig o activitat que dugui a terme qualsevol equip del Centre d'Esports Sabadell.

L'EFB Ripollet també ha publicat un comunicat en què prohibeix temporalment l'entrada als partits dels presumptes implicats en l'incident. 


El Centre d'Esports Sabadell i l'Escuela Futbol Base Ripollet ja van condemnar la batussa entre pares que dissabte al migdia hi va haver al camp de futbol del Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell.

L'origen de la baralla

L'acta arbitral destacava que el pare d'un jugador del Sabadell va saltar al camp i va amenaçar l'àrbitre, moment en què es va originar una baralla multitudinària entre adults dels dos equips. Els Mossos van identificar alguns dels participants.

Aquesta és l'acta del col·legiat:

 

El text relata com en acabar el joc "una persona del públic" va saltar al terreny de joc i es va poder "identificar a quin equip pertanyia (Sabadell)". L'acta prossegueix amb les intencions que tenia aquest pare: "Se m'ha acostat amenaçant-me i referint-se a mi en els següents termes: 'T'agafaré pel coll.'" L'àrbitre explica que es va veure "obligat a abandonar corrent" la gespa mentre "altres pares i més gent del públic interceptaven l'individu".

Des de Ripollet van verbalitzar el seu disgust per aquests incidents. En va parlar a TV3 Cristian López, director esportiu de l'EFB Ripollet:


El Centre d'Esports Sabadell també ha rebutjat els fets i anunciava "les mesures oportunes", que s'han acabat concretant aquest dimarts. 

 

Anar al contingut