Marc Márquez, al seu box de Gresini Ducati
Marc Márquez, al seu box de Gresini Ducati
motogp

Caigudes en cadena a l'esprint de Jerez eviten el dia rodó de Marc Márquez

El tro aconsegueix el seu primer millor temps amb la Gresini, el que fa 93 de la seva carrera, però patina quan liderava la cursa de dissabte

Redacció Esport3Actualitzat

Poques vegades succeeix que 5 dels pilots importants de MotoGP caiguin amb només dues voltes de diferència. És el que ha passat a l'accidentada cursa esprint del Gran Premi de Jerez, on els germans Márquez, Maverick Viñales, Enea Bastianini i Brad Binder han anat per terra quan faltaven menys de 5 voltes per al final. Relliscades en cadena que han estat provocades per les restes d'aigua presents a l'asfalt.

Especialment cru ha estat el desencís per al tro de Cervera, que ha acabat a la grava del traçat andalús quan liderava la carrera després d'avançar el favorit, Jorge Martín. El contratemps del 8 vegades campió del món ha estroncat el que hauria estat un dia rodó. I és que al migdia ha aconseguit el seu primer millor temps amb la Gresini, el que fa 93 --el seu mític dorsal-- de la seva carrera.

El grans dels Márquez pot pensar allò de mal de molts... Fins a 14 pilots no han pogut acabar la cursa, entre ells, el bicampió del Mundial Francesco Bagnaia. Al final, l'esprint se l'ha endut el més fiable de tots, el madrileny "Martinator", seguit d'Acosta i Quartararo, que augmenta la seva distància al capdamunt del Mundial.

Anar al contingut