Salah i Klopp s'ignoren al final del partit a l'Estadi Olímpic de Londres
Salah i Klopp s'ignoren al final del partit a l'Estadi Olímpic de Londres (Reuters)
futbol

Incendi vermell: l'alta tensió entre Salah i Klopp escenifica la dimissió del Liverpool

Una victòria del City pot despenjar els "reds" de la lluita per al títol de la Premier, després d'un altre resultat frustrant

Redacció Esport3Actualitzat

Un gol de Michail Antonio al minut 77 ha certificat l'empat a 2 entre el West Ham i el Liverpool en el partit que ha obert la jornada 35 a la Premier. Al capdavall, un altre resultat frustrant per als "reds", que si fa poques setmanes lideraven la classificació, diumenge al vespre es poden veure despenjats a 5 punts del primer, el City, si els de Guardiola vencen a Nottingham.

Però per a la imatge del Liverpool el pitjor ha estat l'escena protagonitzada per Salah instants abans de saltar al camp. Jürgen Klopp ha encomanat a l'egipci, suplent aquest dissabte, la missió de ser el remei dels d'Anfield Road després del dolorós empat dels londinencs. Mentre esperava a la banda, però, s'ha vist com el nord-africà es revelava contra les indicacions que rebia del tècnic alemany. L'uruguaià Darwin Núñez ha intervingut per evitar que el brot de Mo provoqués mals majors.

En acabar el matx, Salah encara estava encès i ha assegurat que, si parlava, "hi hauria foc". Amb bon criteri, ha preferit no donar més explicasions als mitjans. 

Amarg final per a un binomi que, un des de la banqueta i l'altre a la gespa, ha escrit en les últimes set temporades pàgines brillants de la història del Liverpool. El futur de tots dos pot estar lluny d'Anglaterra. És segur que Klopp es prendrà un temps sabàtic a partir del juny, mentre algunes veus apunten a una venda l'estiu que ve de Salah, amb contracte fins al 2025.

 

Anar al contingut