Félix Garreta, jugador del Betis cedit a l'Amorebieta
Félix Garreta, jugador del Betis cedit a l'Amorebieta (Europa Press)
Futbol

En coma induït el futbolista català Félix Garreta per una caiguda domèstica

El jove, del planter del Betis cedit a l'Amorebieta, va tenir un accident al seu poble, Palau-solità i Plegamans

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

El defensa català Félix Garreta, cedit aquesta temporada pel Betis a la S.D. Amorebieta, de Segona Divisió, està en coma induït com a conseqüència d'un traumatisme cranioencefàlic per un accident domèstic al seu poble, Palau-solità i Plegamans.

Félix Martí Garreta, de 20 anys, és a l'UCI després de patir una recaiguda a causa de l'accident que va tenir fa uns dies, segons ha informat aquest dijous Canal Sur Radio. En un comunicat, l'Amorebieta ha confirmat que el jugador va caure a casa, amb pronòstic reservat.

Garreta, que juga de central i de lateral esquerre, va arribar al planter del Betis la temporada 2020-21 procedent de la Damm, i va anar escalant fins a debutar la temporada passada amb el primer equip. Va jugar tot el partit davant l'Athletic Club al Benito Villamarín de la jornada 15 de LaLiga.

També va jugar quatre minuts al partit de tercera ronda de la Copa del Rei 2022-23 davant l'Eivissa. El defensa català era un fix a l'onze del Betis Deportivo. L'estiu passat va apostar per anar cedit a l'Amorebieta.

El Betis ha enviat un missatge de suport a Garreta i la seva família.


És titular indiscutible amb quatre gols i una assistència, i gràcies al seu rendiment a l'Amorebieta la idea del club bètic és que fes la pretemporada aquest estiu a les ordres del xilè Manuel Pellegrini.

Anar al contingut