Barça

El Barça supera el Brann i ja té el bitllet per a semifinals de la Champions (3-1)

El Barça ja és equip de semifinals de Champions després de superar per 3-1 un Brann que ha plantat cara al partit fins al final

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha guanyat per 3 gols a 1, que s'afegeixen al 2 a 1 de l'anada. Per a les blaugrana serà la sisena semifinal de Champions consecutiva. El rival serà el Chelsea, el mateix de l'any passat.

  • Alèxia Putellas ha estat la gran novetat en l'onze del Barça, que presentava tres canvis respecte al partit d'anada. A banda de la capitana blaugrana, els altres canvis han estat Fridolina Rolfö i Esmee Brugts. Les titulars habituals que s'han quedat a la banqueta han estat Ona Batlle, Patri Guijarro i Salma Paralluelo.
  • Després de diverses aproximacions del Barça, el primer xut a porteria del conjunt de Jonatan Giráldez ha estat de Caroline Graham, que ha aturat la portera del Brann, Aurora Mikalsen, en el minut 11. Més clara ha estat l'oportunitat de la davantera noruega dos minuts després, amb un xut creuat que ha enviat a córner la portera visitant.
  • El Barça cada vegada atacava amb més força i de seguida han arribat dues ocasions més. Una rematada d'Aitana Bonmatí que ha desviat una defensa a córner en el minut 16 i un cop de cap d'Irene Paredes que ha salvat a córner Mikalsen en el minut 17.
  • L'única oportunitat del Brann en aquesta primera part ha estat un llançament de Signe Gaupset que ha aturat sense problemes Cata Coll en el minut 20.
  • Aitana Bonmatí ha obert finalment el marcador en el minut 24. Un autèntic golàs. La millor jugadora del món s'ha regirat a la frontal de l'àrea i amb un xut de rosca ha batut la portera del Brann. Era el quart gol d'Aitana en la Champions aquesta temporada.
  • Abans del descans, el Barça ha disposat de dues ocasions més, un xut de Graham que ha aturat Mikalsen i una rematada de Mariona Caldentey que ha sortit fregant el pal.
  • En la represa, una gran jugada col·lectiva del Barça en el minut 53 ha estat a prop de convertir-se en el segon gol partit. Però el xut final de Graham ha sortit una mica desviat.

  • En la jugada següent, l'equip barcelonista ja no ha perdonat més. Gran acció de Graham, la seva passada no l'han pogut allunyar ni Stevenik ni Mikalsen i el refús l'ha aprofitat molt atenta Fridolina Rolfö per fer pujar el 2-0 al marcador en el minut 56.

  • El Barça es mostrava insaciable i ha buscat el tercer gol. Mikalsen ha intervingut en rematades de Graham i posteriorment de Brugts. I, més tard, Mariona ha enviat la pilota per sobre del travesser, quan estava sola davant la porteria noruega.

  • El Brann, però, no ha tirat la tovallola i en el minut 70 ha escurçat la diferència després d'un xut creuat de Svendheim.

  • Amb el 2-1, el Barça no ha replegat, sinó que ha continuat buscant la porteria visitant. En el minut 75, una rematada de Rolfö ha picat al pal i tres minuts després, en una bona jugada individual, un xut de Salma Paralluelo ha sortit per sobre del travesser.

  • Les visitants han donat un altre ensurt a l'afició local amb un xut d'Aahjem que ha sortit massa creuat.

  • La sentència ha arribat pocs minuts abans del final, amb una jugada d'escàndol de Graham Hansen que acaba amb el gol de Patri Guijarro.

  • Al final el Barça s'ha endut l'eliminatòria per 5-2 i ja té el bitllet per a les semifinals, on es trobarà el Chelsea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut